Blommor, 
naglar, fransar
& bryn

Ängsrovägen 11
218 31 Bunkeflostrand 

Telefon
0708-25 38 15

E-post
flowernail@hotmail.com

Beställ gärna blommor och arrangemang hos Flowernail!
Läs mer om
nagelbyggnad och 
ögonfransar & bryn 

   Gilla oss på Facebook!

Flowernail

Följ oss på Facebook och Instagram

Pamela Nederman
Telefon: 0708-25 38 15

Välkommen till Flowernail!

Flowernails bröllopspaket

Pamela Nederman, bröllopskoordinator:

– Att arrangera ett bröllop kräver planering. Allt måste flyta på för att brudparet ska kunna slappna av och njuta. Ni får hjälp med allt från vigselplats och blommor till bröllopsmiddag, tårta, dukning, musik, fotograf, hårstyling, make up och koordinator på bröllopsdagen. 
 

FLOWERNAILS KONSULTATIONSMÖTE

Boka en timmes gratis konsultationsmöte så hjälper jag till med tips och idéer kring planeringen av er bästa dag – bröllopsdagen. 

 

Brudbukett från Flowernail.

FLOWERNAILS KONSULTATION/STARTPAKET

Ni kanske vill planera och ordna större delen av ert bröllop själva, men behöver lite råd och hjälp på vägen. Lite hjälp kan ha stor betydelse i det stora hela.

Vid konsultation bokar vi in ett personligt möte och går igenom vad ni har för tankar och önskemål kring ert bröllop. Jag hjälper er med idéer och struktur på hur resten av planeringen ska gå till. Efter mötet mailar jag över checklista och förslag hur ni håller er budget. Jag hjälper även till att efter era önskemål hitta lämpliga leverantörer.

Pris: 2 700 kronor

 

FLOWERNAILS MELLANPAKET

Detta paket är för er som behöver hjälp med utvalda delar av ert bröllop. Ni får ta del av en inspirationspärm och har möjlighet att komma med tips och idéer för att just ni ska få det perfekta bröllopet.

Vi träffas vid ett första möte för att jag ska lära känna er och ta reda på vad som är viktigast för er, vad ni har för idéer och drömmar inför bröllopet.

Jag ger mina rekommendationer, idéer och bästa tips på leverantörer som passar just er. Efter sammanställning får ni check- och budgetlistor. Efter första mötet finns jag tillgänglig på mail och telefon.

Cirka tre veckor före bröllopet har vi avslutande möte där vi planerar och tillsammans gör ett körschema för bröllopsdagen.

Pris: 13 400 kronor

FLOWERNAILS STORA LYXPAKET

Visst är det roligt att planera bröllop, men på bröllopsdagen ska ni njuta av varandra och allt som ni planerat fram tills nu.

Vi bokar ett möte i lagom tid före bröllopet och går igenom hela dagen från början till slut. Ni ska känna att hela ansvaret för en lyckad dag är överlämnad till mig. Luta er tillbaka och bara njut!

Ni överlåter allt det praktiska till mig. Jag ordnar allt från inbjudningskort till vigselförrättare, middag, blommor, musik och annat som ni önskar er på den finaste dagen i ert liv.

Ni berättar hur ert drömbröllop ser ut och vad ni har för budget. Sedan tar jag fram förslag och leverantörer som passar just er. Jag har all kontakt med leverantörer och sköter logistiken samt har koll på alla detaljer.

Under bröllopsdagen finns jag på plats och ser till att allt blir som ni vill. Jag är med er hela vägen! Ni behöver bara slappna av och njuta av er bröllopsdag!

Pris: 18 900 kronor inkl 10 timmars bröllopskoordination.

 

HJÄLP PÅ BRÖLLOPSDAGEN

Under bröllopsdagen kan ni få hjälp av Flowernails bröllopskoordinator att se till att allt blir som ni vill. Jag är med er och hjälper till med det praktiska och organiserar festen. För det blivande paret som bara älskar att fixa och trixa och vill planera allt själv kan jag varmt rekommendera en Bröllopsdagskoordinering.

En koordinering av Er bröllopsdag innebär att ni nu kan släppa allt ni har planerat, funderat och bokat under Er resa fram till bröllopsdagen. Ni ska fokusera på varandra och bara njuta av Er stora dag.
Genom att ha en bröllopskoordinator på Er bröllopsdag får både ni som brudpar och även alla Era gäster bara njuta och fira Er stora dag tillsammans. Jag tar hand om allt det praktiska med leverantörer, ser till att tidsschemat flyter på, alla frågor och frågetecken som dyker upp samt eventuella oförutsedda situationer som kan uppstå. Tveka inte att höra av Er med frågor eller för att boka in ett möte till Er stora dag - bröllopsdagen.

Pris: 5 000 kronor för 10 timmars bröllopskoordination.

Pamela Nederman
Adress: Ängsrovägen 11
218 31 Bunkeflostrand

Telefon: 0708-25 38 15
E-post: flowernail@hotmail.com