Blommor, 
naglar, fransar
& bryn

Ängsrovägen 11
218 31 Bunkeflostrand 

Telefon
0708-25 38 15

E-post
flowernail@hotmail.com

Beställ gärna blommor och arrangemang hos Flowernail!
Läs mer om
nagelbyggnad och 
ögonfransar & bryn 

   Gilla oss på Facebook!

Flowernail

Följ oss på Facebook och Instagram

Pamela Nederman
Telefon: 0708-25 38 15

Välkommen till Flowernail!

 

GDPR

Flowernail samlar in personuppgifter i samband med att du bokar din behandling eller besöker oss som kund. De uppgifter vi samlar in om dig utgörs av kunduppgifter såsom e-postadress och telefonnummer samt eventuella uppgifter för fakturering. 

Flowernail sparar personuppgifterna för att kunna identifiera dig som kund och hantera vår relation med dig på ett professionellt sätt.

Alla personuppgifter om kunder samlas i vår bokningskalender. Utöver detta har vi ingen registrering eller separata noteringar om enskilda kunder. Personuppgifterna används för att kontakta kunder, fakturera, hantera betalningar och för att kunna uppfylla gällande lagstiftning.

Flowernail sparar personuppgifter så länge de behövs för att kunna bibehålla en löpande kundrelation och endast i det syfte som uppgifterna samlades in från början. 

Flowernail lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part. Dessa uppgifter hanteras endast av mig på salongen och lämnas inte ut till obehöriga.  

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor. Du har alltid möjlighet att ta del av dina uppgifter och att få dem rättade eller raderade. 

Pamela Nederman
Adress: Ängsrovägen 11
218 31 Bunkeflostrand

Telefon: 0708-25 38 15
E-post: flowernail@hotmail.com