Bröllopskoordinator

Bröllopskoordinator

Pamela Nederman, bröllopskoordinator:

– Att arrangera ett bröllop kräver planering. Allt måste flyta på för att brudparet ska kunna slappna av och njuta. Ni får hjälp med allt från vigselplats och blommor till bröllopsmiddag, tårta, dukning, musik, fotograf, hårstyling, make up och koordinator på bröllopsdagen. 


Blommorna gör helheten på bröllopet. Den enklaste lokal blir fantastisk med blommor. 

Brudbuketter och högtidsarrangemang skapar jag med tradition, design och min kunskap. Knapphålsblomma/corsage, tärnbuketter, blomsterkransar, hårblommor, armband med mera. Listan kan göras lång.


Ambitionen är att blommorna på bröllopsdagen ska smycka dig och din blivande make/maka och göra er dag till den vackraste i ert liv. Givetvis dekorerar jag även kyrka och festlokal så att det skapas en röd tråd i ert fina bröllop.


Beställ gärna minst en månad före bröllopsdagen för att hinna planera tillsammans och beställa hem de blommor som ska användas. Boka gärna in en konsultation där vi tillsammans skissar och planerar dagen.


Planerar du fest? Jag ordnar allt med blommor, bordsdekorationer med mera.


Boka en timmes gratis konsultationsmöte så hjälper jag er med tips och idéer kring planeringen av er bästa dag – bröllopsdagen.